Om Christine

Lidt om mig, Christine Thorsen
Jeg er netop flyttet til Ebeltoft fra Værløse på Sjælland, i sommeren 2023 og har startet et nyt liv her sammen med min familie. Jeg er uddannet cand.mag. i kommunikation og har arbejdet en række år med klimaprojekter, udviklingsprojekter, kommunikation og visuel kommunikation. Det at illustrere/tegne/male har trukket mere og mere i mig og derfor har jeg siden 2019 skabt mine egne værker sideløbende med, at jeg har arbejdet med kommunikation på deltid eller freelance.

Jeg skaber hvert stykke kunst ud fra frit tegnede skitser af en kvinde med kaffe, en mor med børn, to der danser, en buket blomster osv. Skitserne farvelægges med akrylmaling, så de får et lækkert grafisk udtryk. Mine værker er også inspireret af naturen, livet og hverdagen. De smukke ting, de store ting og de små hverdagsagtige ting. Jeg kan godt lide, at de viser flere nuancer af, hvordan et liv er. Måske kan du genkende dig selv i nogle af dem?

Jeg udstiller, når jeg kan komme til det og det glæder mig meget, at værkerne kan være med til at skabe liv og glæde på udstillingerne og når de bliver solgt til nye hjem. Jeg har udstillet på virksomheden Energinet, Kulturhuset Islandsbrygge, Biblioteket Trommen i Hørsholm, Furesø Rådhus, Ro´s Kilde Helsecenter,  Helsinge Bibliotek, Up Comming Gallary og Socialstyrelsen i Odense .