HANDELSBETINGELSER

Alle produkter: originale værker, illustrationer, prints og online workshops, kurser samt fysiske kurser og workshops er udarbejdet og leveres af:

Christine Thorsen
CVR.: 36209380

Kontakt
hej@christinethorsen.dk

Betaling
Alle priser er i danske kroner med moms eller kunstnermoms.
Du kan betale via bankoverførsel og MobilePay.

Rettigheder til mine originale værker, tegninger, illustrationer, i henhold til ophavsloven
Med mindre andet er aftalt, har jeg alle ophavsrettigheder til mine originale værker, tegninger og illustrationer – både originaler og tryk også selvom, de er solgt til dig. Det vil sige:

  • at jeg har ret til at få optrykt kopier af originaler, som er solgt til dig(hvis muligt, tager jeg ofte en kopi af originaler, inden jeg sælger dem).
  • at du ikke må få trykt egne kopier af mine værker og illustrationer eller bruge dem i dit eget materiale(bøger, hjemmesider, markedsføring mv.).
  • Hvis du ønsker at bruge mine værker og illustrationer i dit eget materiale, skal du altid spørge om lov først.  Hvis jeg siger ja, laver vi en specifik aftale herom, hvor det angives præcist til hvad og hvordan, mine værker og illustrationer bruges.  Denne brug vil koste et vederlag, som afspejler den konkrete anvendelse, der er aftalt, og mit navn skal angives i forbindelse med den konkrete brug(eksempelvis på hjemmeside, i en bog, plakat mm.).

Levering
Jeg sender din ordre inden for fem arbejdsdage med Post Nord eller andet fragtfirma.

Returnering

  • Der er to års garanti på produktet.
  • Du har 14 dages returret fra ordren er modtaget. Varen skal returneres til i samme stand, som ved modtagelsen og i original emballage.
  • Dog refunderes forudbestilte motiver ikke – altså tegninger, hvor du har bestilt et specifikt motiv, som jeg har tegnet og leveret efter aftale.
  • Du skal selv betale for returforsendelse.
  • Send mig en mail på hej@christinethorsen.dk om, at du har sendt din vare retur.
  • Når jeg har modtaget returvaren, får du en mail om, at den er modtaget og jeg returnerer dine penge, hvis varen er i acceptabel stand.

Returadresse
Christine Thorsen, Vestre Alle 78, 3500 Værløse, Danmark

Betalingsbetingelser ved online og fysiske workshops og kurser
Ved køb af enten online eller fysiske workshops og kurser modtager du en bekræftelse via din mail samt en faktura på dit køb, som er vedhæftet disse betingelser. Og senere modtager du en mail med praktisk information.

Fortrydelsesret vedrørende køb af online og fysiske workshops
Du har 14 dages fortrydelsesret, ved køb af online og fysiske workshops. De 14 dages fortrydelsesfrist løber fra den dag, hvor du køber workshop/foredrag og modtager din ordrebekræftelse/e-mail med bekræftelse.
Du kan fortryde dit køb op til en uge før workshoppen gennemføres.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine 14 dages fortrydelsesret på workshop
Du skal inden 14 dage fra du har købt en workshop eller et foredrag sende en meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling af en workshop skriftligt på hej@christinethorsen.dk
I din mail skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Betingelser vedrørende køb af online produkter, som leveres lige efter dit køb
Der er ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter, du har foretaget dit køb. Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling.

Hvis der er noget galt med tjenesteydelsen
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen eller oplever problemer, skal du kontakte mig med det samme på hej@christinethorsen.dk.
Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som jeg efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

I tilfælde af andre spørgsmål, skriv til hej@christinethorsen.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive til mig på hej@christinethorsen.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail:
kfst@kfst.dk
https://www.forbrug.dk/