Illustration og kommunikation

Jeg er cand. mag i kommunikation og har erfaring indenfor formidling via tekst og illustrationer.  Kontakt mig, hvis du har brug for hjælp til en opgave, på hej@christinethorsen.dk

Jeg kan eksempelvis hjælpe dig med:

Grafiske illustrationer til koncepter og logo

Grafiske illustrationer som kan bruges til at skabe en i visuel profil på hjemmeside, sociale medier mv.,  som logo eller illustrationer som kan danne rammen om et visuelt koncept for events, konferencer, festivaler og private arrangementer. Herunder ses illustrationer, som har været med til at danne den visuelle ramme om en barnedåb samt et motiv, der blev brugt som logo til en pose med information til pårørende på en afdeling på Riget.

Illustrationer til bøger, pjecer mv.

Har du brug for at få lavet en pjece, en pixie bog, tegninger til din egen bog eller lignende, så laver jeg med glæde dine tegninger. Jeg har stor erfaring med tekstforfatning og kan derfor også hjælpe dig med at udarbejde tekster til pjecer og pixiebøger.

Tekstforfatning og kommunikation

Med min uddannelse og baggrund inden for kommunikation, tilbyder jeg også at skrive tekster til hjemmesider, sociale medier, artikler og i det hele tage lave kommunikationsmateriale, som hjælper dit budskab, helt ud til din målgruppe.

Tegnekurser

Jeg kommer gerne ud og laver tegnekurser for lærere, pædagoger, undervisere og private, som gerne vil lære at tegne mere frit og/eller kunne formidle fri tegning til andre.

Visuelle plancher

Se eksempler på, hvad jeg har lavet her under:

Plancher til Energipolitisk Topmøde 2018 for Gate21

Planche til brug på workshops i 2018 for Gate21